събота, 14 март 2020 г.

Библейския код и България


За Библейския код и България през 2018 година.



Като певица, актриса и пряко свързана с продукцията „Фитнес мания“, бях скептично настроена към разни езотерици, окултисти, врачки и други   „величия“ в тази област.  Разни такива гледачи и гледачки в бъдещето бяха пълно табу за мен. Но преди време Кирил Скалата в един непринуден разговор ми сподели, че някой си е изготвил Херменевтична карта за мен в която се дава ясен знак, че в най-скоро време има сериозна опасност за здравето ми и за моя изненада (неприятна), това „предсказание“ се превърна в реалност - за съжаление наистина ме сполетя нещо сериозно касаещо здравето ми. Реших да разуча въпросният някой си - Красимир Куртев. Проведохме доста разговори и разбрах, че срещу мен стои човек с много опит и познания. Това е и причината да направя публично интервю с него.

Какво казва Библейския код за България през 2018 година ?

Господин Куртев, какъв знак се дава за България чрез Библейският код за 2018 година? 

„Търсачката“  издирва моите зададени данни за България през 2018 година разкрива 28 кода. Единият о т тях  „Срамът“: „Защо излязох из утробата да гледам труд и скръб, И дните ми да се довършат от срам.“ - Еремия (20:18). Тълкуванието на този код е следното - Трудна година през която трудът все повече ще се обезценява. Идат дни в които България ще бъде посрамена многократно. Българите все повече ще се разболяват. 2018-та е годината на болестта, каквото и да означава това.

Вторият код е „Провалът“: „Аз ви заявявам днес, че непременно ще загинете; няма да се продължат дните ви на земята, към която преминавате през Иордан, за да влезете да я притежавате.“ - Второзаконие (30:18). Повечето реформи ще се сринат, законите ще се променят, ала само за про-форма.  „Няма да преминете през Иордан за да я притежавате“ - тук вероятно се визира поставянето на бариера за влизането в Шенген или отлагане.

Третият код е „Заличаването“: „Ето, Аз ще те отпратя от лицето на земята! Тая година ще умреш, защото си проповядвал бунт против Господа.“ - Еремия (28:16). В този стих не визира катаклизми за България, като бури, пожари и земетресения. Такива е имало, има и ще има докато свят светува. Дава се знак да се задейства изваждането на страната ни от дъното, ала всяко отлагане ще ни „отпрати от лицето на земята“ и това ще евентуално ще е началото на заличаването ни като нация.

Четвъртия  код е „Царят“: „и духът му закоравя та да постъпва гордо, той биде свален от царския си престол, славата му се отне от него, и биде изгонен“ - Данаил (5:21). Тук знакът е персонален, нека власт имащите да се замислят. Име или имена няма да конкретизирам.

Обобщено,  библейски кодове за България предупреждават, че 2018година е  предпоследен божествен звън камбанен на надеждата за да се превърне в реалност.

Ала Надеждата се изразява в написаното от Метерлинк: „Ето, идат мили и любезни щастия, те ще ни напътят…“

Методите Ви са корено различни от окултната гилдия. Как се вписвате като ясновидец, медиум, езотерик  и други такива?

Може би се вписвам в паранормално изследователско общество, сиреч езотеричен изследовател на „скритите светове“. Когато учените стигнат до ръба на своите изследвания те определят дадени явления като паранормални.

Припознат съм като Херменевтик - Що ще рече Херменевтика („тълкуващ“, „обясняващ“)? Тълкуването предполага преди всичко знание не само за изследваното явление, но и за неговия контекст. Трябва да са известни мястото, участниците, времето, в което се разглежда дадения обект. След това идва интерпретацията - да се открие значението на явлението, да се анализира през гледната точка на съвремието и изследователя. Накрая идва разбирането - гледните точки се съпоставят и след тяхното обобщение се достига до по-пълно знание за нещата.

Бих желал да обясня, че има съществена разлика между езотерика и окултизъм.  Окултното работи против свободната свещена воля на човека, докато езотериката е наука занимаваща се в полза на човечеството без да има намеса в личното пространство.

Ще дам пример, екзо е това, което петте човешки сетива долавят, хубава гледка, ароматни цветя, очарователна музика и прочие, и прочие. Езо е това, което предполагаме или знаем, ала не го виждаме. Езотеричната философия, която разглежда всяко преходно нещо като Майа  или илюзията на неведението, а както знаем всичко е преходно. Разглеждайки дадени  вътрешнокосмическа планета и тяло,  те са организирани, тоест преходни. Затова езотеричното работи на принципа „Преминаване отвън навътре".

В такъв случай, как предсказвате или навлизате в режим ясновидство?

Не навлизам в подобен режим, а режим на изследване - Алетея (Истина) - „Това, което се разкрива, всъщност се скрива“.  Използвам Тората или така наречения Стар завет, също и останалите свети книги, разбира се.

И така, първо задавам координати на лице или предстоящо, или отминало събитие  на база Небе (паралел) и Земя (меридиан). След като имам тези данни засичам  слънчевите печати чрез календарите на древните маи за даден период или личност. И едва тогава започвам с индификацията  на съответните кодове. В Библията са разкодирани 9 кода или матрици, които започват с думата "Армагедон”" 15 кода с израза "Трета световна война", 14 кода с "Атомна бомба", 31 със "Смърт", 10 с "Кръв" и 19 с "Терор".

Библейските кодове (глифове) са равноотстоящи букви на еднакво разстояние и се използват да определят местоположението на ключа, или началото на търсения код. Числото на еднакво отстоящите букви могат да бъдат някъде от едно до много хиляди. Търсеният код в Библията може да бъде име на лице, място или нещо, той може също да определи името на дадено събитие. Понякога правя тройни анализи включващи, Таро, Номерология, Кабала и радиестезия физикална.

Споменахте за слънчеви печати и календарите на маите, бихте дали повече информация? И до колкото сме запознати календара на маите не е ли един, усилено се жужеше, че през 2012 година календарът на маите приключва, което означало краят на света според видни корифеи в окултната гилдия?

С печал прочитах, слушах и гледах подобни словоблудства граничещи с невежество… Съществуват двадесет свещени календари на древните маи, една версиите е, че маите са ги получили в наследство от олмеките (по- древна цивилизация, с разцвет около 1300 г.пр. Христа.) Колкото до слънчевите печати вкратце бих дал следните дефиниции:

Слънчевият печатът се отнася към първия вид Галактически импулси. Той носи информация за призванието и отговаря на въпроса: Кой съм аз? Вторият вид импулси е Тонът на Творчеството. Той дава отговора на въпроса: Какъв съм аз? Какъв е моят творчески потенциал?  Всеки един може свободно да се запознае в сайта „Мрежата за Планетарно Изкуство“.

Посещаван ли сте от известни личности, за съвет, напътствия или тревожни въпроси?

За мен хората са еднакви и респективно не ги деля на касти.  Колкото и не скромно да Ви прозвучи факт е, че не малко vip персони са се допитвали до мен по една или друга причина. Имал съм честа да се срещам  с величествената Силвия Кацарова, българският славей - Теди Кацарова, гуруто на фитнеса Кирил Вълчев-Скалата и редица други звезди на българският небосклон. Бизнесмени, политици, народни представители и министри, чиито имена не бих споменал по разбираеми причини. Не са малко и такива популярни люде извън пределите на родната татковина.

При тези обстоятелства и имена би следвало да сте милионер едва ли не?

С цялото си уважение към Вас и хората четейки това интервю, признавам, че въпреки моите мега мащабни познания в областта на езотеричното живея на ръба на бедността…  Може би тук е мястото да поднеса моите най-сърдечни благопожелания към Силвия и Теди Кацарова, както и на Кирил Скалата. Те ме дариха с безценни дарове - Храна. Сиреч със самата божественост благословена.

В доста статии от Вашият сайт ezoart.net споменавате, че  „САТАНАТА Е В НАС“, какво имате предвид , че сме подвластни на Луцифер?

Разбира се, че сатаната е неизменно в нас, преди всичко в мисли и поведение.  Бог има споразумение с Деница (сатана) като например: „А един ден, като дойдоха Божиите синове да се представят пред Господа, между тях дойде и Сатана. И Господ рече на Сатана: Ето, в твоята ръка е всичко;“ - Йов (1:6-12). Ще предоставя и друг аргумент, който дава отговор на въпросите, че Сатаната е в нас и Защо Бог не е унищожил Луцифер.

Св.Паисий Светогорец пише: „Ако не ни изкушаваше дяволът, можеше да си мислим, че сме станали и светии. Бог постоянно ни призовава, но ние обикновено се отдалечаваме от Бога и само ако се появи някоя опасност, тичаме към Него. Във всеки случай лукавият ни прави добро, помага ни да се осветим. Затова и Бог го търпи. Бог е оставил свободни не само хората, но и демоните, тъй като те не вредят на човешката душа, защото не могат. Освен, ако сам човекът не поиска да навреди на душата си. Напротив, носят награда на душите ни - както лошите хора, така и невнимателните, които не по свое желание причиняват зло в живота ни.“

Ние постоянно сме в изкушение  и поради тази причина твърдя, че „Сатаната е в нас“. Прекалено сме си задушили его-то и последното не пропуска алтруизма, това означава, че зацикляме в суеверия и дребнави традиции, които са в наш ущърб. Празнуваме прасето, а не Рождество, кланяме се на идоли и прочие. На практика Божията ръка се отдръпва постепенно от нас тъй като обществото е по скоро езическо от колкото християнско… Суеверието и езичеството са греховните близнаци на Изкушението, чиито отец е сатаната.



Интервюто взе Никол Стоянова

Използван източник: ПИК

За връзка с автора: 0897 33 95 85