петък, 26 юни 2020 г.

ЛАБРАДОРИТ И ЛАЗУРИТ – РЕЦЕПТИ

Лабрадорит за костната система, Лазурит за щитовидната жлеза





Лабрадорит е естествен камък, който има изключително силно въздействие при проблеми на скелетната система като:  артрит, шипове, ставни заболявания, невралгични болки, радикулит, дископатия, изтръпване на крайниците, болки в мускулите, нарушено кръвообращение и оросяване с кръв. Препоръчва се няколко минутен масаж с Лабрадорит върху основата на опашната кост (базисният енергиен център). Лабрадорит се осъществява с умерено силен натиск отдолу нагоре с използването на няколко капки зехтин или тоалетно мляко.
  1. Масаж с Лабрадорит: Започнете масажът малко над опашната кост, сетне продължете нагоре по лявата ганга (два пръста в страни от гръбначния стълб ), до където имате възможност. След това отново над, опашната кост нагоре по дясната ганга. Желателно е тази процедура да се повтори.
  2. Масаж с Лабрадорит: След като приключите с първия масаж, започнете да третирате засегнатите места с Лабрадорит масажирайки с умерено въртеливо движение.
Извършвана сутрин, тази терапия премахва енергийните блокади в целия организъм, активира работата на жлезите с вътрешна секреция и стимулира кръвообращението. Процедурата с Лабрадорит също така оказва положително въздействие върху състоянието на мускулите, половите органи и надбъбречните жлези. Може да се практикува няколко пъти дневно.
Преди и след употреба се препоръчва Лабрадорита да се измива със студена вода – затоплете го преди процедурите в дланите си.

Чудотворният Лазурит

Лазурит е чудесен хармонизатор, който от раздразнения и възпаления на гърлото, действа стабилизиращо в областта на гласните струни и ларинкса. Препоръчва се да се носи за засилване на имунната система. Действа уравновесяващо на щитовидната жлеза. За тази цел се поставя Лазурит върху гърления енергиен център, най-добре поставен върху гърлената ямка.
Поставен върху сърдечния енергиен център, сваля кръвното налягане. Лазурит държан в ръка, облекчава главоболието.
Не са необходими масажи с Лазурит, поставете естествения камък върху мястото на щитовидната жлеза и задръжте с показалецът за около 10 до 20 минути. Тази процедура може да се извършва няколкократно в денонощието. При желание може да носите Лазурит като накит – висулка, или да го поставите в пазвата си докато си вършите работа.
Честият контакт с Лазурит поддържа разума ясен, развива интуицията и действа срещу депресии.  Лазурит дава сили на партньорството между мъжа и жената.
Необходимо е преди и след употреба да се измива с вода.

* Бъдете бдителни, има вероятност да ви продадат Содалит вместо Лазурит!...

Рецептите са подбрани за вас от моя милост… Публикацията няма за цел лечение по силата на закона, по скоро хармонизиращо въздействие. Бъдете здрави!