събота, 27 юни 2020 г.

2020 НОВИЯТ РЕНЕСАНС



Красимир Куртев: Година на стрес, паника и манипулации


2020 година ще бъде изпълнена с много застъпващи се ретроградни планети, лунни и слънчеви затъмнения, които не са срещани от хилядолетия насам. Това ще доведе до икономически срив в световен мащаб и политически кризи.

Овен
През 2020 година ще настъпи прогрес в живота ви. Възможно е да се създадат добри контакти с хората от висшето общество. Вашето ниво на доверие ще бъде повишено и ще имате възможността да постигнете целите си. Тази година ви осигурява повече свобода на действие и ще се справите с всички проблеми и трудни ситуации. 

Любов: Семейните и любовни връзки през тази година ще бъдат изпълнени с еуфория и оптимизъм. Обаче, това не означава, че всичко ще върви точно така, както пожелаете. Възможно е определени събития от миналото да саботират вашите отношения през януари, март, август и ноември. През септември 2020 г. ще имате нужда от  интроспекция, чрез която да надникнете в себе си. Ако сте във връзка, ще се радвате на интимни моменти през цялото лято на 2020 г. Обичта ви ще надделее независимо от някои несгоди.

Работа: Тази година ще бъде време за размисъл върху вашите планове в професионален аспект. Необходимо е да оцените личните си умения. Освен това, трябва да работите усилено, за да преодолеете собствените си ограничения, най-вече през първото полугодие. Вероятно, ще имате някои пречки в отношенията ви с ръководните кадри и колегите. През май 2020 г. вашите стремежи ще ви помогнат да напреднете на работното място. В дългосрочен план, вие ще бъдете в топ 3 справили се с работните си задачи.

Пари: 2020 г. е период за перфектния баланс между приходите и разходите. Що се отнася до парите, поучете се от предишните си грешки. Дълбоко анализирайте всяка ситуация, за да успеете по-добре да планирате следващите си стъпки в областта на финансите. Вашият творчески дух ще ви помогне да преодолеете всяка финансова загуба. В крайна сметка, ще имате няколко печеливши идеи, които могат да подобрят финансовото ви състояние.

Телец
2020 г. ще бъде динамична година за вас според звездната ви карта. Вашата роля в обществото и семейството ще бъде по-важна от всякога. Ще оказвате подкрепа на тези, които са около вас. Връзките ви ще достигнат по-високи нива. В живота си може да проектирате един вид усамотение, но се възползвайте от този факт, защото това е вид релакс, чрез който да преоткриете вътрешен мир и покой. За по-доброто ви бъдеще бъдете готови да направите компромиси в личните си отношения. 

Любов: В любовен аспект 2020 година ще бъде по-емоционална, макар и с известни съмнения. Много проблеми ще се проявят под формата на нежелани тревоги и притеснения. В случай, че не упорствате и проявите необходимото търпение, ще намерите идеалният любовен живот. Ако сте семейни, годината е подходяща да синхронизирате взаимоотношенията си, за да останете семейно щастливи, колкото се може повече. Опитайте се да привлечете вниманието на партньора си, за да спечелите любов, щастие и нежност. Месец май е благоприятно време за поставяне на началото на повече сближаване в любовните ви взаимоотношения. Не очаквайте особена хармония през летните месеци, вероятно по това време нещата ще бъдат в застой. С повече искреност ще пожънете плодовете на истинската любов в живота си.

Работа: През предстоящата година вашата творческа, креативна и изобретателна същност ще бъде на преден план. Работете в полза на създаването на приятелски и професионални отношения с шефовете и колегите си на работното място. Резултатите от ефективната работа ще бъдат видими през цялата 2020 година. Амбициите и целите ви ще бъдат лесно изпълними. Опитайте се да постигнете баланс между деликатните и фините точки на вашия професионализъм. Първото тримесечие е много благоприятно за професионални издигане или повишение в работен план. Доверете се на себе си и бъдете 100% ангажирани в работата - съветват звездите.

Пари: През тази година не се очакват много финансови проблеми, както при инвестициите, така и при покупко-продажбите. Селектирайте обективно вашите финанси, за да игнорирате повечето от нежеланите разходи. През септември и октомври вероятно ще имате випиюща нужда от по-голяма финансова стабилност в живота ви. В тази връзка ще трябва да си разработите обстоен финансов план за действие. Помислете два пъти, преди да се впуснете към големите покупки. Харчете парите си с удоволствие, но не трябва да харчите повече, отколкото можете да си позволите.

Близнаци
Новата 2020 година ще ви предостави възможността да надникнете отвъд финансовите хоризонти и това ще завиши вашият просперитет. Ще имате повече време да се отпуснете, да си починете и да се почувствате по-свежи, в сравнение с предишни години.

Любов: Вратите на любовта ще бъдат широко отворени за вас през 2020 година. При всички положения звездите ще ви помогнат да бъдете още по-стабилни в личен план. Семейните и любовните връзки ще бъдат изцяло трансформирани в добрия смисъл. Време е да изразите своите чувства и желания към партньора си, поднасяйки главозамайващи и шикозни изненади.

Работа: В професионалната област може да очаквате една изключително ползотворна и ефективна година. Интелигентността, разсъжденията и креативността, ще ви изведат на по-високо ниво в кариерата ви. Упоритата ви работа ще бъде възнаградена от съдбата подобаващо. Членовете на работния ви екип могат да разчитат напълно на вашата подкрепа. Не се увличайте от всякакви изкушения по отношение на финансови печалби и трудов статус без наличието на точен адресат.

Пари: През 2020 г. ще имате големи постижения в областта на финансите. Тази година ще можете да спестите повече от всякога. Имайте предвид, че на всеки два месеца шансовете ви за инвестиции ще се увеличават от 20 до 30%. Това ще ви даде възможност да разширите бизнеса си в други пазарни ниши. Като цяло, месеците - април, май, юни, юли и преди всичко август, ще ви предоставят уникалната възможност да удвоите капитала си.

Рак
През 2020 г. се отварят нови врати в живота ви. Всички препятствия и трудности, с които сте се сблъсквали в предишни години, ще бъдат постепенно заличени от вашия житейски път. Ще преминете през фаза пълна с оптимизъм, и всички ограничения и огорчения в житието ви, постепенно ще се изпарят. Препоръчително е да си осигурите някаква сигурност в живота си и на хората около вас. 

Любов: Вашият любовен живот ще бъде по-крепък, за да успее да издържи на изпитанията и премеждията във взаимоотношенията. Планетите ще са благоприятно разположени, така че емоционалните и романтичните потребности ще бъдат задоволени. Бъдете честни със себе си и се отървете от всички маски, които сте се опитвали да си поставяте през 2019 г. Опитайте се да доловите истинските намерения на партньора си, но най-вече не бъдете дефанзивни. През втората половина на годината се очакват някои фундаментални промени във вашите лични отношения. Ако сте несемейни, ще имате приятни изненади, които няма да можете лесно да забравите.

Работа: Професионалната област ще изисква повече енергия и усилия от ваша страна. Ако през предишната година сте били твърде натоварени в работата ви, то през 2020 г. ще изпитате известно облекчение. Звездите ще ви насърчават, помагайки ви да продължите усърдната си работа, без да изпитвате много големи затруднения, особено през първата част от 2020 година. Административните и правни въпроси ще ви мотивират и ще ви донесат задоволителни резултати през април и май, а също така и през последните месеци от годината. Като цяло, перспективите за добра кариера са обещаващи.

Пари: Ако сте в бизнесът, 2020 година е подходящият период да затвърдите финансовите си позиции. При един по-добър и квалитетен бюджет, може да реализирате много повече печалби през зимният и летният период. Финансовата реколта от предишните години, ще бъде събрана. Не се колебайте да завладеете нови финансови територии. Има много области, в които да инвестирате парите си. Внимавайте много и не ги поставяйте на едно място, разпределете ги по различни сметки.

Лъв
Годината 2020 ще спомогне да завършите нещата, започнати в предишни години. Но в някои области ще преминавате през трудни периоди, изпълнени с много изпитания и изкушения. За вашето добруване ви препоръчваме да намерите време за повече покой и отдих - съветват ви звездите. Към края на годината вашите амбиции биха могли да се реализират. Вашата творческа страна ще излезе наяве. Периодите на интензивна работа с много труд ще са последвани от задоволителен релакс. 

Любов: През тази година ви предстоят много авантюри. Любовната ви връзка навярно ще се превърне в прекрасно положително преживяване през летните месеци. Ще можете да си партнирате много по-добре с вашата половинката, която ще ви подсигурява перфектната хармония и може би няма да се сблъскате с неудобни ситуации по отношение на вашето общение. Нуждаете се от повече романтизъм и интимност в отношенията си, за да привлечете желаният партньор.

Работа: Тази година професионалният ви живот ще бъде по-удовлетворителен от предходната 2019-та година. Осъществяването на нови работни контакти не само ще подобри, а и ще разшири знанията ви. Тази година ще бъде от полза за консорциума. Това ще бъде мотивационен момент за вас, особено през пролетта. Някои от арт интересите ви ще дадат чудесни плодове. Съществува риск от липса на достатъчно време и ще сте на път да се откажете от изпълнението на амбициите си, но не се предавайте и не отлагайте, когато става дума за важни решения в кариерата ви.

Пари: Внимавайте да не се впуснете в някакви екстравагантни разходи през тази година. Трябва да проверявате бюджета си от време на време, преди да извършите маркираните от вас покупки. Вероятно, месец март ще постави началото на доходоносен бизнес, а вашият изтънчено-финансов нюх ще ви помогне да печелите пари. Не се поддавайте на твърде много спекулации и промоции от всякакъв характер, защото има риск да затънете в нежелани финансови пясъци, най-вече през април и май, а също така през ноември и декември 2020 година. Като цяло, се очаква една задоволителна финансова година. 

Дева
През 2020 г. плановете и идеите ще вземат превес. Вашата съвест и вашите ценности ще бъдат тествани през цялата година. Ще дойде моментът, в който липсата на вдъхновение ще приключи и това ще е периодът от юли до края на август. Тази година вашите лични и финансови нужди навярно ще се материализират. Поддържайте връзката си с близки приятели и роднини, защото това ще бъдат хората, които ще бъдат до вас в трудни ситуации и ще ви подкрепят изцяло.

Любов: Като цяло любовният ви живот ще бъде относително добър. Любовната магия ще ви постави в такава позиция, в която ще можете да укрепите вашите взаимни романтични отношения. Зимните месеци предразполагат към не чак до там добри намерения в сектор любов. Едва през месец април неприятната мъгла ще се повдигне и истинските чувства ще се покажат в целия си блясък. В семейно отношение 2020 година няма да бъде особено благоприятна и ще се наложи да вложите повече търпение и дипломатичност.

Работа: По възможност избягвайте допускането на малки досадни грешки на работното си място, защото най-вероятно ще изпитате дежавю от предходни години. Ако сте безработни, месеците с подходящи за вас свободни работни позиции, ще бъдат от средата на април до края на юни месец, а също така месеците септември и октомври. Не се очертават множество конфликти в работата, но през март и ноември ще се наложи да бъдете изключително внимателни и предпазливи, спрямо ръководните кадри и колегите си. В периода февруари - април има вероятност за повишаване на работното ви възнаграждение.

Пари: Тази година ще се окаже тест за вашите финансови познания и може да получите най-добрата оценка в този аспект. 2020 година ще протече гладко - в рамките на очакваното. Възможно е от време на време да има някакви финансови проблеми (през февруари, юли и октомври), но не трябва да се притеснявате, защото те няма да бъдат особено сериозни. Съществува и възможност да получите допълнителен доход. Не са изключени изненадващи ситуации, които ще ви дадат възможност за рестарт във всяка една област. Ще бъдете оценени повече от всякога за отличните ви професионални умения. Максимизирайте своят потенциал, за да постигнете личните си амбиции.

Везни
През 2020 г. всички действия, които предприемете, ще бъдат динамични. Нещата във всяка една област ще започнат да се подобряват, особено от началото на месец април. Като цяло, всички аспекти на живота ви ще се подобрят. Още в началото на януари месец обърнете повече внимание на прагматичната и духовната си страна, която може да ви даде мир и спокойствие. Тази година ще е изключително конструктивна за вас до средата на месец юни, а от юли нататък нещата ще бъдат малко по-объркани.

Любов: Любовните ви отношения ще поемат към нови върхове през цялата година. Ще имате време, което да посветите на своите близки, приятели и родители. Годината е предначертана да резервирате своята страст и романтично удоволствие. Възможни са конфликтни ситуации с някои хора от близкото ви обкръжение през периода февруари - април, и септември - октомври месец. Съпружеските двойки най-вероятно ще се радват на повече мирни взаимоотношения, за разлика от 2019 година. Като цяло, любовта ще надделее и ще настъпи спокойна атмосфера в живота ви. Проявявайте повече търпение и такт - съветват ви звездите.

Работа: През 2020 година професионалният ви живот ще бъде изключително активен. Това ще ви предостави шансът да получите повишение или да смените работното си място. Колкото и усърдие да полагате в работата си, не очаквайте особено признание, такова може да получите към края на месец юни. За известно време нещата ще тръгнат в погрешната посока, вероятно през последните два месеца от лятото. След този период вашите умения в професионален план, ще бъдат възнаградени.

Пари: През 2020 г. финансовият ви статус ще бъде относително добър. Опитайте се да задържите тази тенденция до края на месец август, след което съдбата ще се погрижи за това. Не се подвеждайте по екстравагантни покупки, особено през пролетта. Планирайте финансовото си бъдеще и се придържайте стриктно към заложеният ви бюджет. Не взимайте пари назаем през летните месеци, защото бихте могли да си навлечете сериозни главоболия.

Скорпион
Събитията през 2020 година ще бъдат доста хаотични, а в повечето случаи на приливи и отливи. Ще имате моменти на съмнение и меланхолия в средата на годината, но не губете хладнокръвие. Въпреки това, не отлагайте и не забавяйте реализирането на вашите цели и идеи, както и амбициите ви в живота, защото тази година ще бъде много по-добра, отколкото очаквате. 

Любов: През 2020 г. любовният ви живот ще протече гладко в зависимост от желанията ви, защото може да си пожелаете нещо повече от това, което звездите биха могли да ви предоставят. Звездите ще ви дават знак да се вслушвате повече в насърченията и съветите на партньора си. Не трябва да позволявате на негативните емоции да вземат надмощие, защото връзката ви може да бъде изцяло разрушена. Затова бъдете изключително предпазливи през месец, сиреч ако януари е благоприятен, то февруари ще бъде месец на разрухата и така нататък. Тази година планетарните позиции са благоприятни, така че спокойствието да надделее, каквото и да се случи. Ако не сте семейни, 2020 година е подходяща за намирането на желан партньор. Тази година се очакват много романтични емоции и чувства.

Работа: В работната сфера най-вероятно ще се справяте добре през цялата 2020 година. Ще имате много възможности за консолидация между вас и колегите ви по всички въпроси за екипната ви работа. Очертават се пречки с шефовете ви или техните заместници, в средата на тази година. Веднага след новогодишните празници трябва да разрешите всички наболели проблеми, подхождайки с особено внимание. Уверете се, че сте безпристрастни в преценката си за вашите колеги. Бъдете отговорни към нови идеи за работните си ангажименти и работете с повече оптимизъм. Работа в екип ще е най-подходяща и ползотворна за вас през цялата година.

Пари: Новата 2020 е година, в която ще настъпят големи финансови промени. Има вероятност да погасите някои крупни разходи за известно време. Някои от вас биха могли да наследят голяма сума пари. Звездите гарантират, че вашите нужди ще бъдат удовлетворени, стига да не изпитвате жажда за повече и повече пари. Вероятно, ще имате известни финансови затруднения през зимният период, а също така през месец септември и ноември. През пролетта е препоръчително да помогнете на хората около вас, които може да са изправени пред финансови затруднения.

Стрелец
През 2020 година ще имате щастието, благодарение на вашият усърден труд, да се възрадвате на щедрите плодове, засадени през предходните години. Очертава се цялостно развитие във всички области на живота ви. За ваше удоволствие, успехът ще дойде няколко пъти. Ще имате много възможности да демонстрирате своят интелигентен вътрешен свят. Повечето проекти - лични или професионални, ще имат щастлив край. Не бъдете носталгични по миналото, а създавайте планове за бъдещето и живейте за новото Слънце, което ще ви озари още с първите си лъчи през 2020 година.

Любов: По отношение на любовта, мечтите ви ще се сбъднат. Бъдете търпеливи, изчакайте подходящият момент, за да покажете макар и шепа любов. Уверете се, че давате на партньора си достатъчно свобода, за да изрази чувствата си към вас особено през май, юни и август. През цялата година ще имате достатъчно магнетизъм, за да привлечете цялото внимание върху себе си. През февруари, март и септември, някой стар пламък може да се върне внезапно в живота ви. Неангажираните ще бъдат в състояние да се обвържат сериозно с потенциален партньор и да свият семейно гнездо. 

Работа: Трябва да депозирате много усилия, за да останете в крепостта на своя успех. Планетарните позиции са благоприятни, тъй като интелигентността и креативността ви ще бъдат на показ. Не се отчайвайте, ако пропуснете изкусителни възможности за реализация, а по-скоро се придвижете напред, за да ги догоните. Ще постигнете целите си, които сте си поставили още от предходната година. Много пъти ще бъдете окуражавани да правите повече от това, което влиза в задълженията ви, защото трябва да промените някои аспекти в професионално отношение, в противен случай винаги ще ви е скучно да правите едно и също нещо. До средата на годината ще използвате активно интуицията си и по този начин ще бъдете една крачка пред всички останали, както винаги. 

Пари: Финансите тази година ще са над средно ниво за вас, не много пари за празнуване, но не твърде малко, за да се притеснявате. Като цяло годината 2020 ще бъде много положителна, защото благодарение на положените усилия в миналото, ще достигне приходи, които не бива да се подценяват. Не се увличайте от ентусиазма за импулсивни покупки, защото разходите винаги дебнат, така че избягвайте да губите пари за излишни неща.

Козирог
През 2020 г. ще можете успешно да консолидирате своите планове и усилия. Тази година амбициите ви ще достигнат максимална скорост, и по този начин звездите ще ви помогнат да постигнете целите си в живота. Ще се отворят нови пътища, които ще ви доближат до реализирането на житейските ви идеали. 

Любов: Тази година любовният сектор ще бъде по-стабилен, отколкото в предишни години. Вашите романтични резолюции ще бъдат подложени на тест от съдбата. Ще имате възможността да изразите по-добре любовта и обичта си през януари, февруари и юли. През март очаквайте нестабилна ситуация, от която трудно ще излезете. С течение на годината романтиката ще се стабилизира. Постарайте се да имате хармонични отношения с партньора си, особено през февруари и март. Ако сте неангажирани, тази година ще бъде благоприятна за намирането на сродна душа. Също така, има вероятност да се влюбите от пръв поглед.

Работа: Що се отнася до хороскопа ви в работен план, 2020 година предвижда чудесни постижения за вас. За служителите ще има похвала от шефа ви, който ще забележи по-голямата ви ангажираност към производството, също така ще разберете, че работата като екип е по-продуктивна. Тези от вас, които са на свободна практика, ще трябва да работят усилено, защото през 2020 година работните ангажименти ще се увеличават, и ще се наложи някои проблеми да ги решавате в движение. Ако сте ръководен кадър стегнете редиците, защото има вероятност подчинените ви да се отпуснат повече от полагаемото. Месеците април, май, септември и октомври са изключително важни за професионалните ви изяви.

Пари: Тази година тези от вас, които работят в продажбите и маркетинга, ще наблюдават увеличение на финансовите си активи. Трябва да намалите разходите до минимума, необходим за постигане на идеалните цели в живота си.Тази година планетарните позиции ще бъдат благоприятни, за да можете да задоволите финансовите си нужди, но не забравяйте да купувате само това, което е от съществено значение за вас. Не се поддавайте на емоциите си за екстравагантни покупки. Съдбата ще ви следи изкъсо. Към средата на 2020 г. са възможни някои малки финансови загуби, но за сметка на това ще извлечете ценни поуки за следващите шест месеца. Не давайте никакви поводи за парични фрустрации (излъгани в своите очаквания или желания). 

Водолей
През 2020 година животът ви бъде песен, изпълнена с известни проблематични нотки. Използвайте цялата си креативност, ако търсите успехите. Като цяло, ще преобладават спокойствието и вътрешният мир. Състоянието ви ще се подобрява и ще можете да получите комфорта, който жадувате от толкова дълго време. През тази година удоволствията ще отнемат голяма част от вашето време. Освен това, ще имате повече свобода и независимост.

Любов: Спокойствието ще присъства в отношенията ви, точно така както желаете. Все пак, ще има някакво противопоставяне във вашите взаимоотношения през март, юли и октомври. Но като цяло хармонията ще преобладава във връзката ви. Бъдете наясно с действията си по отношение на любовта. Възможно е някои интимни връзки да бъдат провалени, въпреки това се опитайте да укрепите връзката си при всяка една възможност. Търпението ще бъде от съществено значение за вашата връзка. Когато хармонията надделява, тогава самоувереността ще се възстанови по естествен път. Купидон ще ви помогне да възстановите много от рухналите любови. 

Работа: Интуицията и ерудицията ще са основните ви качества, които ще се откроят в професионалната ви сфера през 2020 година. Работата ви ще бъде доста натоварена с кратки почивки, дори е възможно да поемете и друга длъжност, поради отсъствие на титулярят. Опитайте се да избягвате притесненията в повечето случаи, защото биха могли да възникнат здравословни проблеми. През периодът от март до май ще получите добра подкрепа от вашите ръководители. Преди да се впуснете в нова територия на работното място, ще е добре да се поинтересувате за техническите подробности. Може да имате пречки в колегиалното си партньорство. Също така, е възможно е да промените професионалното си направление с ново работно място.

Пари: Тази година ще изисква от вас много умереност и примирение  във финансово отношение. Обстоятелствата могат да доведат нещата до особено големи разходи, особено през есента. Възможно е да подобрите комфорта в живота си през юли и август. Не бъдете твърде снизходителни по отношение на финансовите разходи предимно през януари месец. Лесно ще купувате, но трудно ще продавате, това налага да коригирате паричните си стратегии. Не се очертават особени финансови трусове, с изключение на месеците по средата на лятото, но няма да бъдат фатални.

Риби 
Предстоящата 2020 година ще бъде по-спокойна и мирна, отколкото предполагате. Ще има период на силни възможности за растеж, особено през май и юни. Ще възникнат ситуации, които ще изискват повече финансова концентрация. Ще имате позитивни взаимоотношения с близкото ви обкръжение във всички аспекти на живота.

Любов: Тази година обещава щастие и удовлетворение в любовния ви живот. Внимавайте и не бъдете прекалено горди, когато трябва да изразите чувствата си към своя партньор. Бъдете естествени и покажете истинското си Аз. Някои стари връзки могат да се повторят във вашия живот през март, юли, август и септември. Ако сте несемейни, тази година ще бъде изобилваща от емоции и романтика. Живейте в настоящето и изградете солидна основа за бъдещето си в личен план.

Работа: Очакват се много промени в професионалната област. Освен това, може да се появят някои възможности за работа на свободна практика, които ще ви дадат възможност да реализирате много повече своите умения. С упорит труд и насърчение, добрите резултати няма да закъснеят. Възможно е да бъдете повишени на работното си място през февруари, септември и октомври.

Пари: Изглежда, че тази година първите парични постъпления ще поставят жалон. Посятото през 2019 г. ще разцъфти през тази година, може би след август месец. В средата на 2020 г. някои от вас ще получат добри финансови постъпления от имоти по наследство, което ще ви даде шанс да реализирате повечето от своите мечти. Бъдете предпазливи, когато става дума за разходи, защото много лесно може да се подлъжете и да застрашите финансовото си състояние. 


Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Алеф. Куртев е Doctor Honoris Causa, общественик, езотеричен писател, херменевтик и философ. Международен експерт по езотериката на минерали и кристали и правилното хармонизиране.