сряда, 22 юли 2020 г.

АСТРОЛОГИЧЕСКО СЪБИТИЕ

 

Астрологична прогноза по желани от вас показатели



Астрологичната прогноза по показатели е много важна и актуална за случаи, при които някакво събитие вече е в ход, предварително е изглеждало, че няма да имате никакви пречки, но изведнъж се натъквате на непредвидени обстоятелства и е важно да знаете дали да продължите и как, в рамките на какъв период от време е вероятно да довършите започнатото, дали всичко ще приключи успешно или има голяма вероятност да понесете загуби и усилията ви да са напразни.

Наблюдават се над 11 показателя - любов, развлечения, пари, имоти, обучение, работа, пътуване, здраве, сключване на договори, реализиране на сделки, преживяване на екстремни ситуации, възможности за творческа изява, промени в кариерното развитие, като за последните два показателя резултатите ще са по-точни, ако конкретизирате и сферата на дейност или работа.

Желателно е периодът от време, за който се прави прогнозата да не е прекалено дълъг. Максималният срок е една година и той се прилага за факти, изискващи повече време за осъществяване – например, строеж, съдебно дело, дългосрочна сделка, начало на нова дейност или бизнес. При поръчка цената по подразбиране е за един показател за 3-месечен период. За по-големи периоди се договаря.

ИЗБОР НА ДАТА ЗА ОПРЕДЕЛЕНО СЪБИТИЕ

Кога е най-благоприятният момент да предприемем едно или друго действие, да осъществим идея с перспективно развитие и отражение? Избирането на подходящ момент ни спестява много затруднения в бъдещия ни живот.

Защо да влагате два пъти повече енергия в дадена работа, когато можеш да насочите енергията си към друга дейност и да отложите временно първата? И, връщайки се към нея след месец или два, да я свършите буквално с едно щракване на пръстите, при това с много по-голям успех или по-висок приход.

Естествено изниква въпросът – че как така един момент на действие ще е по-подходящ от друг? Много лесно – вършейки нещо сега няма да получите подкрепата на някой, който ви е нужен и когото може би все още дори не познавате. Представете си, че само след седмица се запознаете с нов човек и се окаже, че точно той може да предостави нужните за бизнеса ви условия? Тогава няма да губите време в напразно търсене, а просто ще форсирате работата си.

Оптималният период за избор на дата е 3-месечен, удължаването на периода разширява границата на разминаване, тъй като влиянието на Вселената е динамично.

СИНАСТРИЯ (ХОРОСКОП ЗА СЪВМЕСТИМОСТ)
Синастрия (хороскоп за съвместимост) между двама души е направление в астрологията, което изяснява фактори като стабилност на връзката, възможностите за бизнес или съвместен живот. Хороскопът за съвместимост (Синастрия) се прави по час, дата и място на раждане на всеки от партньорите.

Чрез хороскопа за съвместимост ще получите детайлен анализ на всички аспекти на отношенията с партньора ви, който ще ви помогне да вникнете добре в силните и слаби страни на вашите отношения, рисковете, точките на допир и конфликт, стабилността, динамиката и перспективите за развитие. Когато се отнася за любовна хармония, този хороскоп ще ви помогне да осъзнаете спецификите в характера, силните и слаби страни, както и нуждите на партньора си. Това ще ви помогне да създадете с него хармонични и стабилни отношения. Ако ви предстои брак или планирате съжителство с партньора си, то наличието на такъв астрологичен анализ е препоръчителен.

Ако ви интересува оценка на бизнес партньорства - партньорският хороскоп ще ви помогне и в това. Разберете как си взаимодействате с вашите съдружници, колеги и бизнес партньори. Необходимо е наличието на фактическа връзка между вас. Симпатиите, едностранните и неизяснените отношения не подлежат на такъв анализ.

Поръчайте вашият хороскоп на мобилен номер 0897 339585 или ТУК…